highlight afbeelding

Behandeling

Eet- en Leefcoach Géjanne houdt op dinsdag, donderdagmiddag, donderdagavond en vrijdagochtend (overdag en avond) spreekuur in Gezondheidscentrum Reeshof. In overleg is een afspraak op een andere dag mogelijk.
U kunt veelal binnen 2 weken terecht voor een eerste afspraak. Het eerste consult duurt ongeveer 60 minuten. De daarop volgende consulten duren 15 tot 30 minuten. Dit is afhankelijk van de door u gewenste frequentie en inhoud van de consulten. Eventueel kunt u vooraf telefonisch of schriftelijk informatie ontvangen maar u kunt ook de website raadplegen over de mogelijkheden en behandeling. 

U kunt terecht zonder een verwijzing van een arts. Echter, een aantal zorgverzekeraars (zoals CZ) vergoedt de dieetbehandeling alleen met een verwijzing. Advies is om uw eigen polisvoorwaarden te controleren. 

Eet- en Leefcoach Géjanne heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Iedere zorgverzekeraar hanteert een eigen tarief. De kosten van de consulten worden rechtstreeks bij uw zorgverzekering gedeclareerd. Indien u niet (meer) voor een vergoeding in aanmerking komt, sturen wij de rekening rechtstreeks naar u.

Op www.coachgejanne.nl vindt u uitgebreide informatie over tarieven en vergoedingen.