highlight afbeelding

Reizigersadvies

Reisadvies door uw eigen huisarts
Gaat u binnenkort op reis en heeft u vaccinaties nodig? Of weet u niet zeker welke voorzorgsmaatregelen nodig zijn gezien uw medische voorgeschiedenis? Laat dan nu uw persoonlijk reisadvies opstellen door uw eigen huisarts. Wij geven u de benodigde reisinformatie en vaccinaties om op een veilige en prettige manier van uw vakantie te kunnen genieten.

Registratie reizigersadvisering
Huisartsen H. Hendriks en A. Rodenburg, en doktersassistente J. de Jong, hebben zich gespecialiseerd in het geven van reisadvies. Onze praktijken zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Tevens beschikken wij over een Gele Koorts stempel.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Voorafgaand aan het consult vult u een anamneseformulier in (download dit hier, of haal het op bij de balie van uw huisartsenpraktijk). Hierin komt onder andere aan bod waar u precies naar toe gaat, wat voor soort reiziger u bent, of u bekend bent met onderliggende ziekten en welke vaccinaties u in het verleden reeds gehad heeft.

Het ingevulde formulier graag bij voorkeur mailen naar: reisadvies@gcreeshof.nl
Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u het ook afgeven bij de balie van uw huisarts,

Vervolgens gaan wij aan de slag met uw persoonlijk reisadvies. Als wij het advies voor u in orde hebben gemaakt, nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Tevens nemen we dan het kostenplaatje met u door. Hierdoor komt u niet voor (financiële) verrassingen te staan. U kunt vooraf al checken of uw zorgverzekeraar t.z.t. de vaccinaties vergoedt.
U dient de factuur contant te voldoen. Graag verzoeken wij u dan ook voldoende geld mee te nemen naar het eerste consult.

Het reizigersconsult
Tijdens dit consult krijgt u uitleg en adviezen om ziekte tijdens uw vakantie te voorkomen. Daarnaast krijgt u de benodigde vaccinaties toegediend. Eventueel is een vervolgconsult nodig om de overige vaccinaties toe te dienen. Uiteraard doen wij er alles aan om het aantal consulten zoveel mogelijk te beperken. Tot slot vullen wij een vaccinatieboekje in zodat u in de toekomst weet welke vaccinaties u gehad heeft.
Middels het reisadvies proberen we uw verblijf zo aangenaam alsook zo veilig mogelijk te maken. Zo weet u wat er (naast uw zwemkleding) echt niet mag ontbreken in uw koffer.
Geniet van uw vakantie!

Prijslijst
genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Consult €   20,50 
Consult kind (t/m 15 jaar) €   10,50 
Vervolg consult €   10,50 
Vaccinatieboekje €     3,50
Malariarecept €   10,50
Hepatitis A * €   55,00
Hepatitis A JR. * €   40,00
Hepatitis B * €   38,00
Hepatitis B JR. * €   35,00
Hepatitis A + B * €   57,00
Hepatitis A + B JR. * €   55,00
BMR €   27,00
DTP * €   23,00
Buiktyfus €   30,00
Gele koorts €   37,50
Meningkokken €   75,00
Rabiës * €   67,00
Tekenencephalitis * €   50,00
Japanse encephalitis € 125,00

*  (eventueel) meerdere vaccinaties voor de reis noodzakelijk 

Kijk voor informatie omtrent vergoedingen en algemene informatie op www.gezondopreis.nl

Laatste nieuws » Nivel onderzoek
Laatste nieuws » Nascholingen huisartsen
Laatste nieuws » NHG accreditatie
Laatste nieuws » Nieuwe patiënten
Laatste nieuws » Stagiaires doktersassistente
Laatste nieuws » No-show regeling
Laatste nieuws » Rijbewijskeuringen
Laatste nieuws » Balie huisartsen
Laatste nieuws » Ketenzorg