highlight afbeelding

Huisartsenpraktijk Stokmans, Hendriks & Hoefnagels

Huisartsen

Ad Stokmans                      BIG nummer 49024118301
Hillary Hendriks                  BIG nummer 89055663001
Kim Hoefnagels                  BIG nummer 09915429201
 (AIOS *)

Patiënten kunnen hun voorkeur uitspreken voor een eigen huisarts. Om continuïteit te kunnen bieden wordt u verzocht om, als u met een lichamelijke klacht bekend bent bij een van de artsen, voor deze klacht ook bij deze huisarts terug te komen bij een eventuele vervolgafspraak.

De praktijkorganisatie van alle huisartsen in het gezondheidscentrum verloopt op dezelfde manier. Bij vakanties en nascholingen vervangen ze elkaar.

De bezetting van de huisartsen is momenteel als volgt:

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
K. Hoefnagels Gehele dag Gehele dag - - Gehele dag
H. Hendriks Ochtend Gehele dag Ochtend Gehele dag -
A. Stokmans Gehele dag Ochtend Gehele dag Gehele dag Ochtend
AIOS * - - - - -

*We vinden het erg belangrijk dat er ook in de toekomst voldoende huisartsen zijn.
Daarom heeft het gezondheidscentrum een opleidingsplaats voor een AIOS (arts in opleiding tot specialist huisartsgeneeskunde), welke zelfstandig spreekuren doet.
Mocht dit nodig zijn, dan kan de AIOS altijd advies vragen aan een van de aanwezige huisartsen.

Doktersassistentes

Esther    Marion    Jannie  Mariëlle   Ceyda

Tel. (013) 57 00 300

Lunchpauze van 12.30 - 13.30 uur.

Uw contact met de huisartsenpraktijken verloopt altijd via een van de assistentes. Vaak kunnen zij u helpen, zonder dat de huisarts wordt ingeschakeld. Bijvoorbeeld als het gaat om veel voorkomende vragen over verkoudheid, griep, medicijnen, zwangerschap en diarree.
Op afspraak kunt u bij de assistentes onder meer terecht voor controle van urine, zwangerschapstests, injecties, oren uitspuiten, uitstrijkjes, verbinden van wonden, hechtingen verwijderen, EHBO en wrattenbehandeling.

Verder werkt er regelmatig, onder begeleiding van de assistentes, een stagiaire van de opleiding voor doktersassistente in ons gezondheidscentrum.

Praktijkmanager

Carmen Denissen ontlast de huisartsen door taken uit te voeren die bij de interne bedrijfsvoering horen, zoals personeelszaken, contractbeheer, accreditatie en het plannen en voorbereiden van overlegmomenten. Zij heeft ook een rol in het aangaan en onderhouden van contacten met andere zorgverleners in de wijk voor een optimale samenwerking.