highlight afbeelding

Doktersassistente gezocht!

Huisartsenpraktijken Stokmans/Hendriks/Hoefnagels, Rodenburg en Zomer

(allen gevestigd in Gezondheidscentrum Reeshof in Tilburg) zoeken per direct een

Doktersassistente (16-32 uur)

Wij zijn op zoek naar een doktersassistente of verpleegkundige nivo 4-5 die als doktersassistente ons team komt versterken.

Onze praktijken maken deel uit van Gezondheidscentrum Reeshof. In het centrum zijn onder andere ook een apotheek,fysiotherapiepraktijk, consultatiebureau en psychologen gevestigd. In ons team werken 5 huisartsen (verdeeld over 3 praktijken), 2 POH-somatiek, 2 POH-GGZ, 1 POH-Jeugd, 1 praktijkverpleegkundige ouderenzorg, 9 doktersassistentes (verdeeld over 2 balies) en een praktijkmanager. Wij zijn opleidingspraktijk voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde, allround doktersassistente of verpleegkundige voor (liefst) 4 dagen per week. Ook als je minder wilt werken nodigen we je uit te solliciteren.

Het takenpakket bestaat o.a. uit triage volgens de NHG richtlijnen, het verrichten van een zelfstandig spreekuur, assisteren van de huisarts bij ingreepjes, baliewerkzaamheden en administratie. Tijdens het eigen spreekuur voer je handelingen uit zoals bijv. oorlavage, injecties, zwachtelen, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen, enkel-arm-index en bloeddrukmetingen.

Wat vragen wij?

Wij vragen een afgeronde opleiding tot doktersassistent of verpleegkundige nivo 4-5. Ervaring met Medicom is een pluspunt. Ben je patiëntvriendelijk, professioneel, gezellig en kun je zelfstandig werken in teamverband? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een inspirerende werkomgeving. Wij bieden een zelfstandige en afwisselende baan in een professionele, dynamische werksfeer waar je je verder kunt ontwikkelen in je vak. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg.

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 10-01-2021 naar email: praktijkshh@gcreeshof.nl en assistenterodenburgzomer@gcreeshof.nl of via de post (Gezondheidscentrum Reeshof, Dubbeldamstraat 8/10, 5043 GM Tilburg).

Voor nadere informatie omtrent onze praktijk kun je de website www.gcreeshof.nl bezoeken of bellen naar de praktijk, telefoonnummer 013-5701245

« Terug naar het overzicht