highlight afbeelding

Er is een tijd van komen, en er is een tijd van gaan….

Na de fijne jaren die ik als huisarts heb gewerkt in het gezondheidscentrum komt de datum van vertrek nu dichterbij. Vanaf 1 januari 2020 zal ik niet meer werkzaam zijn. Dan kan ik meer tijd besteden aan kinderen en kleinkinderen, vrienden en mijn hobby's.

Met veel plezier heb ik altijd mijn vak uitgeoefend en genoten van de contacten met alle patiënten, de mooie verhalen en het vertrouwen dat mij gegeven werd. Ook de goede samenwerking met mijn collega huisartsen, onze assistentes en praktijkondersteuners hebben bijgedragen aan dat werkplezier.
Gelukkig hebben we een goede opvolger kunnen vinden. Mogelijk dat u haar nog kent, het is Kim Hoefnagels. Zij heeft het laatste jaar van haar opleiding tot huisarts bij ons afgerond. Zij kent de praktijk en past goed in ons team.

Graag wil ik u bij deze uitnodigen voor mijn officiële
afscheid op vrijdag 10 januari a.s. Met een drankje en
hapje wil ik u tussen 16.00 en 20.00 uur graag
bedanken voor het vertrouwen dat u in de afgelopen
jaren in mij heeft gesteld.
Tevens kunt u dan kennis maken met mijn opvolgster.
Mocht het druk zijn, blijf dan vooral niet buiten in
de kou staan en neem alvast een drankje!

In verband met de catering stellen wij het zeer op prijs indien u via een mailtje naar directie@gcreeshof.nl even laat weten als u komt en zo ja, met hoeveel personen. U kunt dit ook doorgeven aan de balie van de huisartsen in ons gezondheidscentrum.

Met vriendelijke groet,
Els Breedveld.
Ook namens collega Ad Stokmans en Hillary Hendriks. 

Even voorstellen……

Geboren en getogen in Tilburg, woon ik nu samen met mijn vriend en 3 kinderen in Goirle.
Voor mijn geneeskunde opleiding ben ik naar Rotterdam vertrokken. De huisartsenopleiding volgde ik later in Maastricht.
Het laatste jaar van mijn opleiding tot huisarts deed ik in Gezondheidscentrum Reeshof. Dit vond ik een erg fijne werkplek; goed georganiseerd, fijne collega’s en persoonsgerichte zorg in de buurt. Ook de deelname aan vernieuwende projecten sprak me erg aan.
Ik heb altijd gehoopt ooit terug te kunnen komen. En nu, 4 jaar later, is het zo ver. Vanaf 1 januari 2020 volg ik dokter Breedveld op.
Ik sta voor laagdrempelige, persoonlijke en wijkgerichte zorg en vind vooral contact met patiënten erg leuk. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk uit naar een fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet,
Kim Hoefnagels.

« Terug naar het overzicht