highlight afbeelding

Herhaalservice

De herhaalservice is een service van Gezondheidscentrum Reeshof. Het is ontwikkeld door de apotheek samen met de huisartsen in het gezondheidscentrum.

Hoe werkt het?
Met de herhaalservice hoeft u geen chronische medicatie meer aan te vragen. De apotheek zorgt er eenmalig voor dat uw geneesmiddelen gelijk lopen en houdt bij wanneer uw medicijnen op zijn. Na aanvraag van het recept en goedkeuring van de huisarts zet de apotheek ze voor u klaar. U krijgt hiervan tijdig bericht per mail of per post. De medicijnen kunt u dan komen ophalen of desgewenst thuis laten bezorgen.

Voor wie is de herhaalservice bedoeld?
De herhaalservice is bedoeld voor mensen die langdurig bepaalde geneesmiddelen moeten gebruiken met een vast gebruik. Dit zijn de middelen die elke 3 maanden opnieuw nodig zijn in een vaste hoeveelheid. Deze service is alleen mogelijk voor medicatie die wordt voorgeschreven door de huisartsen van het gezondheidscentrum.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze herhaalservice.

Wat verwachten wij van u?
Om het geneesmiddel gebruik actueel te houden is het van belang dat u de apotheek op de hoogte brengt wanneer:
- de dosering van een middel wijzigt
- u een nieuw of ander medicijn krijgt
- een middel, voorgeschreven door een andere arts of specialist, gestopt is.

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van deze herhaalservice, dan kunt u zich aanmelden met het formulier dat u bij de apotheek of doktersassistente kunt ophalen.

Contact
Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de apotheek, tel. 013 - 57 00 056 en vragen naar een van de contactpersonen voor de herhaalservice.

« Terug naar het overzicht